Angol

Az angol nyelv ismerete ma már szinte elengedhetetlen a boldoguláshoz. Minden nap találkozunk angol kiírásokkal, feliratokkal. Ha munkát keresünk, a legtöbb munkaadó angolul értõ embert keres.

Így ha te is lépést akarsz tartani, gyere és tanulj nálam angolul!

Nyelvtudásomat főleg annak a szerencsének köszönhetem, hogy 1 évig élhettem Angliában, ahol dolgoztam és nyelviskolába jártam. Az ott töltött év végén letettem a Cambridge Certificate in Advanced English nyelvvizsgát, melyre B-t kaptam. Ezalatt az év alatt nemcsak az angol nyelvet sajátítottam el, hanem az angol kultúrából, az angol életből is kóstolót kaptam. A nyelvet mindennapi munkámban azóta is használom.

Hazatértem után elvégeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán a magyar-kommunikáció szakát és mindkettõbõl tanár diplomát szereztem. Régi tanári család sarjaként nem volt kétséges, hogy csatlakozva szüleimhez én is elvégzem a pedagógia szakot. Édesanyám és édesapám ma ár nyugdíjasok, de mindkettőjük életét a következő nemzedék felnevelésének szentelte.

Így ha engem választasz, egy olyan tanárt választasz, aki nemcsak az angol nyelvet ismeri, de a tanítás széles eszköztárával is rendelkezik.